Επιστροφές Προϊόντων

Σε περίπτωση διαπίστωσης ελαττωματικών προϊόντων κατά την παραλαβή τους, γίνεται άμεσα αντικατάστασή τους χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση του αγοραστή, εφόσον πρώτα το e-pharmacyclub.gr ειδοποιηθεί τηλεφωνικά (210 - 02448143), ή με e-mail στο [email protected] από την ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση που έγινε η παραγγελία και στο οποίο θα αναγράφεται ονοματεπώνυμο και κωδικός παραγγελίας καθώς και τα ελαττωματικά προϊόντα.

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα μη ελαττωματικό προϊόν και να σας καταβάλλουμε το τίμημα αν μας κοινοποιήσετε γραπτώς μέσω email στο [email protected] ή τηλεφωνικά καλώντας στο Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 210- 2448143, την απόφαση σας αυτή εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

Με την άσκηση της υπαναχώρησης υποχρεούστε να επιστρέψετε σε εμάς το προϊόν στην άριστη κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκε, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης από εσάς. Μετά την παραλαβή από εμάς και τον έλεγχο της αρτιότητας του προϊόντος υποχρεούμαστε να σας επιστρέψουμε τυχόν ποσά που μας έχετε καταβάλλει εντός 30 ημερών σε λογαριασμό Τράπεζας που συνεργάζεστε. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να συνοδεύονται από τα νόμιμα έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος δεν καλύπτονται από το e-pharmacy club.gr και επιβαρύνουν τον πελάτη. Στα επιστρεφόμενα από το e-pharmacyclub.gr χρήματα δεν περιλαμβάνονται έξοδα αρχικής αποστολής ή αντικαταβολής.

Δεν είναι δυνατή η επιστροφή μη ελαττωματικών ειδών ψυγείου, βρεφικών τροφών και γαλάτων.

Ακυρώσεις παραγγελιών

Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας και σε διάστημα 8 εργάσιμων ωρών (εργάσιμες θεωρούνται οι ώρες λειτουργίας του φυσικού καταστήματος).

Επιστροφή ή άρνηση παραλαβής προϊόντος

Σε περίπτωση επιστροφής ή άρνησης παραλαβής του προϊόντος , εφόσον το προϊόν είναι το σωστό, δεν είναι ελαττωματικό και έχει αποσταλεί άμεσα από την e-pharmacyclub.gr (εντός 3 ημερών) τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.