ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!

06-06-2019
από ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΙΤΣΙΟΥ

Είναι καλοκαίρι, θες να βάλεις υπέροχά, ανάλαφρα πέδιλα, να περπατήσεις στην παραλία και να διώξεις όλο το στρες! Κάνε γρήγορά και ευκολά στο σπίτι ένα πεντικιούρ!

1. Βάλε τα πόδια σου με μια λεκάνη με ζεστό (αλλά όχι καυτό) νερό και μετά από 2 λεπτά βγάλε τα από το νερό και κάνε απολέπιση στα πέλματα με ένα απαλό προϊόν που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.

2. Τρίψε τις φτέρνες σου με ράσπα. Ξαναβύθισε τα πόδια στο νερό και επανάλαβε τη διαδικασία για να φύγουν όλα τα νεκρά κύτταρα και τα σκληρά μέρη.

3. Αν τα νύχια δεν έχουν μακρύνει ιδιαίτερα προτίμησε αντί να τα κόψεις, να τα κοντύνεις και να τους δώσεις σχήμα με μια λίμα. Μπορείς να λιμάρεις ελαφρά και το επάνω μέρος –αρκεί να μην είναι τα νύχια σου πολύ λεπτά.

4. Στη συνέχεια βάλε λίγο λαδάκι νυχιών και κάνε απαλό μασάζ.

5. Βάλε μια ειδική κρέμα για τα πόδια ή μια πολύ ενυδατική κρέμα σώματος ή body butter. Άφησέ την να απορροφηθεί και πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία του βαψίματος των νυχιών σκούπισε καλά τα νύχια για να μην μείνει λιπαρότητα που θα εμποδίζει το βερνίκι να στρώσει.

6. Πέρασε πρώτα μια στρώση βάση ή σκληρυντικό νυχιών και αφού στεγνώσει καλά, δύο στρώσεις χρώμα. Το top coat είναι απαραίτητο για να κρατήσει περισσότερο το χρώμα, αλλά και για να διατηρηθεί η λάμψη του.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Νέα δημοσίευση